Els nostres envans mòbils

Envans mòbils Acústics manuals REITER

Els nostres clàssics envans mòbils acústics estan fabricats a Espanya, a mida per a cada projecte. Ofereixen una gran flexibilitat per adaptar-se a qualsevol espai i un rang ampli de prestacions acústiques per aïllar del soroll sales de reunions, espais per a celebracions...

Ampliar
Envans mòbils Acústics manuals REITER

Envans mòbils Acústics SemiAutomàtics DORMA

Els envans mòbils acústics semiautomàtics es fabriquen a Alemanya sota el segell de qualitat de DORMA i compleixen amb les més exigents reglamentacions mediambientals. Aquest és el vostre producte si busques comoditat a l'hora d'obrir o tancar els espais. Amb panells de tot just un gruix de 100mm aconseguim un aïllament acústic de fins a Rw 59 dB.

Ampliar
Envans mòbils Acústics SemiAutomàtics DORMA

Envans mòbils Acústics Automàtics DORMA.

Els envans mòbils acústics automàtics es fabriquen a Alemanya sota el segell de qualitat de DORMA i compleixen amb les més exigents reglamentacions mediambientals. El seu principal avantatge és la immillorable experiència dús ja que, prement un botó sactiva la funció de tancament o obertura del sistema que es completa en escassos minuts. Amb panells de tot just un gruix de 100mm aconseguim un aïllament acústic de fins a Rw 59 dB.

Ampliar
Envans mòbils Acústics Automàtics DORMA.

Envans mòbils de Vidre Manuals REITER

Si busques flexibilitzar els espais alhora que dotar-los d'una estètica avantguardista potser estiguis valorant envans mòbils de vidre. Per això, us proposem diferents tipus d'acabats i tancaments (manuals, semiautomàtics i automàtics). Escull el sistema òptim per al teu espai en funció de l'ús i el nivell d'aïllament acústic que necessitis.

Ampliar
Envans mòbils de Vidre Manuals REITER

Envans mòbils de Vidre SemiAutomàtics DORMA

Trieu els envans mòbils semiautomàtics si busqueu una experiència d'ús del producte sense necessitat d'emprar claus d'accionament. Millora notable en comoditat comparada amb sistemes clàssics d'accionament manual.

Ampliar
Envans mòbils de Vidre SemiAutomàtics DORMA

Envans mòbils de Vidre Automàtics DORMA

Els envans mòbils automàtics disposen de polsador que, mitjançant un simple toc, s'activa la maniobra de tancament o obertura del sistema ràpidament. Combinant-ho amb acabat de vidre tindràs un espai canviant, transparent i lluminós.

Ampliar
Envans mòbils de Vidre Automàtics  DORMA

Parets mòbils Automàtiques des del sostre – SKYFOLD

Porta la divisió despais a un altre nivell i fes desaparèixer, literalment, una paret en qüestió de segons. Les parets mòbils automàtiques verticals es fabriquen al Canadà sota el segell SKYFOLD, són d'accionament totalment automàtic i redueixen notablement els requisits estructurals comparats amb els envans mòbils ja que els panells queden allotjats en una cavitat oculta al sostre en qüestió de minuts.

Ampliar
Parets mòbils Automàtiques des del sostre – SKYFOLD

Servei Postvenda

Ens ocupem que el teu producte estigui sempre en perfecte estat perquè gaudeixis del teu espai flexible durant anys. A Reiter som reconeguts pel nostre impecable servei postvenda format per especialistes. Reparem les teves instal·lacions amb recanvis originals i oferim contractes de manteniment personalitzats si així ho desitges.

Ampliar
Servei Postvenda