Tanatori Sancho de Ávila, Barcelona

Parets mòbils automàtiques
Veure projecte

Colegio Los Pilares

Escola d'ensenyament a Montevideo
Ver proyecto

Eurostars Universal Lisboa

Hotel 5 estrelles a Lisboa
Veure projecte

Col·legi Montserrat

ESCOLA D'ENSENYAMENT A BARCELONA
Veure projecte

HOTEL SOFIA

HOTEL 5 estrelles Barcelona
Veure projecte

L'ART DE FER DESAPARÈIXER LES PARETS

QUÈ ENS FA DIFERENTS

PRESTIGI I REPUTACIÓ

La qualitat dels nostres productes i el nostre compromís en el compliment dels nostres clients ens avalen.

PIONERS I ESPECIALISTES

Els murs i envans mòbils són la nostra especialitat des del 1974. Des de llavors, acumulem més de 3.000 projectes per a tot tipus d'organismes, empreses i institucions que han confiat en nosaltres.

CONTROL I QUALITAT EN TOT EL PROCÉS

Estarem al teu costat durant tot el procés i t'ajudarem a escollir el producte que s'ajusti millor a les necessitats del projecte. Un cop finalitzat el muntatge, seguirem allà per si necessites manteniment.

QUÈ ENS FA DIFERENTS

PER QUÈ REITER?

La nostra experiència és de 50 anys dissenyant i creant espais funcionals i polivalents a tota mena de sectors i mercats. Per dur a terme aquesta missió, a REITER ens basem en la nostra història, en la qualitat dels nostres productes, en el compliment estricte amb els nostres clients i un compromís com a empresa socialment responsable.

EQUIP EXPERT

A Reiter ens hem especialitzat en una gamma de producte molt concreta. Això fa que siguem els millors i rigorosament experts en envans mòbils.

INNOVACIÓ

Tenim productes innovadors per crear espais polivalents i únics per a diferents tipus de projectes i pressupostos.

Personal amb +10 anys d'experiència

80

Satisfacció dels nostres clients

100

REITER ESTÀ AMB TU DE PRINCIPI A FI

ASSESSORAMENT INICIAL

Compte amb nosaltres per ajudar-te a decidir quin tipus de producte compleix amb els teus requeriments i especificacions.

PRODUCCIÓ I INSTAL·LACIÓ

Controlem tot el procés, des de la producció fins a la instal·lació. Així, estem segurs que tot sortirà bé en el termini previst.

SERVEI POSTVENDA

T´oferim un equip d´especialistes amb les més avançades eines i recanvis originals perquè els teus REITER sempre estiguin perfectes.

SI DESITGES MÉS INFORMACIÓ O SOL·LICITAR UN PRESSUPOST

CONTACTA'NS

Els nostres projectes

Hotels
Hotels

La polivalència, l'aprofitament de l'espai i la reducció de costos de manipulació converteixen els nostres panells en tot un èxit al sector hoteler

Veure més
Restauració
Restauració

Àpats de negocis, sopar en parella, amb amics, grups, cel·lebracions privades, banquets ... tot hi cap en els nostres panells REITER

Veure més
Obres singulars
Obres singulars

Descubreix aquí espais singulars, únics i amb acabats espectaculars que poden posar el teu projecte o el teu negoci en la vanguardia

Veure més

Clients

ARQUITECTES

ARQUITECTES

La innovació en la tecnologia, els acabats i els dissenys de les parets mòbils de REITER aporten la diferenciació i avantguardisme que convertirà qualsevol projecte en una obra singular.

USUARIS FINALS

USUARIS FINALS

Quan la funcionalitat de l'espai, la flexibilitat per fer créixer el teu negoci, la diferenciació per atraure nous públics i la reducció de costos de manteniment són els objectius d'una obra, a REITER tenim solucions que s'adapten a les teves necessitats.

CONTRACTISTES

CONTRACTISTES

La nostra amplíssima gamma de productes, amb diferents nivells d'automatització i acabats, el control del procés de fabricació i muntatge, i la nostra professionalitat per complir durant tot el procés, fan que REITER sigui un aliat de confiança.

ELS NOSTRES PRODUCTES

T'AJUDEM ?

Si vols que t'informem o sol·licitar un pressupost, si us plau escriu-nos aquí:

NOVETATS