Preguntes Més Freqüents (FAQ)

Què oferim?

A REITER fem molt més que dissenyar, fabricar i instal·lar Murs Mòbils Acústics; la nostra missió és ajudar a crear espais funcionals, polivalents i rendibles per als nostres clients.

La nostra àmplia oferta de solucions, productes i serveis, capdavanters en els diferents sectors i mercats en els quals opera la companyia ens permet satisfer les més exigents necessitats dels clients.

El nostre objectiu és establir un compromís mutu i de llarg termini amb els nostres clients basat en:

  • La comprensió mútua dels respectius objectius
  • La nostra competència per oferir la millor solució
  • Proporcionar innovació per recolzar els requisits de cada projecte
  • La nostra força global per oferir solucions al màxim nivell internacional i en qualsevol part del món
  • La nostra proximitat local per assistir-los en tot el territori espanyol

Per què REITER?

Perquè REITER disposa de la més completa gamma de solucions mòbils acústiques per optimitzar qualsevol necessitat de compartimentació flexible de l'espai.

A més, a REITER li ajudarem a trobar la solució específica que millor s'adapti a les seves necessitats.

I perquè l'experiència, professionalitat i servei de REITER, demostrada en molt diversos tipus d'Edificació i Sector ens permet garantir-li l'èxit en tot tipus d'obra per singular i exigent que aquesta sigui; Hotels, Auditoris, Centres de Formació, Palaus de Congressos, Oficines, Sales de Banquets, Centres Culturals, Habitatges, Centres de Convencions, Locals Comercials, Instal·lacions Esportives, etc.

 

Para què serveixen els envans i murs mòbils?

Els Envans i Murs Mòbils Acústics han estat dissenyats per poder adaptar un espai a diversos tipus d'usos. Configurant distribucions flexibles i amb suficient prestació acústica per poder realitzar activitats simultànies i diferents amb privadesa.

 

Són iguals totes les envans i murs mòbils?

Cada espai té la seva personalitat, cada client una necessitat diferent i cada projecte una realitat pròpia. Atès que la necessitat de compartimentació flexible d'un aula de formació no és la mateixa a la d'una sala de banquets, a REITER, li ajudarem a trobar la solució que millor s'adapti específicament a les seves necessitats decompartimentació flexible i acústica d'un espai; des de la més funcional a la més sofisticada.

 

Com contactar amb Reiter?

Molt fàcil, com vostè prefereixi, via web (apartat T'assessorem), via mail a info@reiter.es o via telefònica a el + 34 934 607 600, estarem encantats d'atendre'ls.

 

Existeix un servei de post-venda?

Sí. La instal·lació d'envans i murs mòbils a mesura de cada client només és el primer dels nostres compromisos. A REITER també ens encarreguem que sempre estiguin en perfecte funcionament.

Per a això, posem a la disposició dels nostres clients un servei post venda amb més de 30 anys d'experiència, format per un equip d'especialistes que compta amb les més avançades eines i recanvis originals perquè tot funcioni com el primer dia.

 

L'Envà mòbil porta guies en el sòl?

No. Tota la gamma de Solucions mòbils de REITER està exempta de portar guies en el sòl.

 

Porta motor o algun mecanisme?

En funció a les prestacions, alguns models de REITER porten motorització. En la majoria de la gamma s'incorporen mecanismes d'expansió telescòpica, els més ràpids i senzills d'usar del mercat.

 

És possible incorporar una porta?

Sí, tant fulla de porta simple com a fulles de porta doble.

 

Puc adaptar-li a les portes un sistema de barra antipànic?

Sí, és habitual en els casos en els quals els panells de porta hagin de tenir l'aplicació d'evacuació.

 

És possible que els panells siguin transparents?

Sí, existeixen gammes de producte amb aplicació del vidre, amb i sense prestació acústica.

 

Quines altures màxima/mínima puc tenir en compte?

A REITER, ens hem especialitzat a fer solucions a mesura de cada projecte, pràcticament no existeixen límits. Encara que cada model en funció de les seves prestacions té un màxim d'altura, a REITER, hem fet obres amb altures des de mínim d'1.500mm fins a altura màxima de 18.500mm.

 

Quines dimensions màximes/mínimes puc tenir en compte?

A partir d'una longitud mínima de 700mm i sense límits de longitud. I fins a 18 metres d'altura.

 

Puc ancorar la guia a un forjat existent?

Totes les suspensions de carril REITER han estat dissenyades perquè puguin ser suspeses al forjat o bé a una estructura metàl·lica. En funció de les càrregues al fet que hagi de ser sotmès els requisits mínims dels forjats poden variar. En la gran majoria dels casos en obres de remodelació o reforma ens podem adaptar als forjats existents sense majors complicacions.

 

Puc rebre un envà mòbil en brut i decorar-ho en obra?

Sí. Quan la integració decorativa és requisit del projecte, a REITER podem adaptar els nostres productes perquè siguin decorats per tercers en obra.

 

Podem comprar el sistema i instal·lar-ho nosaltres mateixos?

En instal·lacions de baixa complexitat i previ assessorament i curs de formació d'instal·lació existeix l'opció que sigui vostè qui realitzi la instal·lació.

 

Quin aïllament acústic té el sistema?

Varia en funció del model i de l'aplicació del mateix, el nostre rang d'aïllament acústic va des dels 32 als 58dB.

 

Quin comportament al foc té el sistema?

Varia en funció de la gamma i dels requisits de cada projecte. Pot incorporar materials ignífugs i fins i tot en casos molt especials actuar com a tallafocs.

 

Quant pesa?

Varia en funció del model i de les seves prestacions, el rang va des dels 35 als 65 kg/m2.

 

Es pot muntar en espais a l'exterior?

Sí, existeixen opcions de models i acabats dissenyats perquè puguin ser instal·lats en espais a l'exterior.

 

On puc veure una instal·lació en funcionament?

En pràcticament qualsevol lloc, contacti amb nosaltres i li referenciarem instal·lacions properes a la seva població.

 

Quin temps de vida útil, amb un manteniment adequat, té el sistema?

Tots els models de REITER han estat dissenyats per a usos intensius, la vida útil del producte amb un adequat manteniment és superior als 35 anys

 

Posseeixen fàbrica pròpia?

Sí, situada a Valls (Tarragona), i inaugurada al novembre de 2006, disposa de 6500m2, i de l'última tecnologia destinada a la fabricació de envans i murs mòbils. La seva situació estratègica, propera a les autopistes AP-7 i AP-2, ofereix grans avantatges logístics per distribuir els nostres productes amb diligència.

 

Quin preu té per m2? 

Els nostres preus són per projecte. Per tant, varien en funció de la grandària, dimensions, tipus d'acabat decoratiu, versatilitat, necessitat de panells de porta, prestació acústica, etc.

Si desitja una valoració econòmica, només ha d'accedir via web al botó Demanar Pressupost, i en breu serà atès per un dels nostres tècnics comercials. 

 

On podem veure acabats? 

Pràcticament no existeixen límits decoratius per REITER. Podem emprar qualsevol tipus de tauler decorat que ens sigui requerit. És tan ampli l'espectre de possibilitats que no hi ha un únic mostrari específic. En funció a la gamma projectada (melamines, vinils, estratificats d'alta pressió, taulers fenòlics, entapissats, lacats, fustes nobles, ect), podem lliurar mostraris comercials per gamma, a la seva elecció. 

 

Quina és el temps d'execució?

Varia, en funció de les característiques i especificitats de cada instal·lació. A REITER podem adaptar els terminis de lliurament a les necessitats del client i projecte. Com a pauta general de 2 a 3 setmanes per instal·lar carrils i de 4 a 6 setmanes per instal·lar els mòduls.

 

En quines mesures estan disponibles els panells? 

Tot a REITER es fa a mesura de cada projecte. Els panells es fabriquen a mesura i solen tenir com a única limitació en amplària l'ample màxim disponible del tipus de tauler decoratiu a emprar.

 

Com és l'ample màxim d'un modulo?

L'ample màxim d'un mòdul vindrà predeterminat per les mesures del tauler decoratiu a col·locar, sent la mesura més estàndard la del 1220 mm.

 

Que espessor tenen els mòduls?

Els models de REITER van des d'un espessor de 71 mm a un espessor màxim de 300 mm.

 

De què depèn i que diferencia hi ha entre el sistema “Mono-direccional” i el “Multi-direccional?

Va en funció d'on es vulgui recollir els mòduls. El sistema Mono-direccional permet la recollida dels mòduls en el mateix eix de tancament. Mentre en el sistema Multi-direcional permet múltiples opcions de recollida fora de l'eix de tancament.

 

Quin acabat decoratiu permet un EM?

Qualsevol làmina o rexapat que pugui acoblar-se a un tauler de fusta. Pot ser un vinil, laminatge, estratificat, rexapat de fusta, acabat tèxtil, pell, pintat, lacat, és a dir la decoració gairebé sense límits.

 

Quin sistema de tancament té un EM en paviment i en sostre per garantir aïllament acústic?

Els envans mòbils de REITER en tota la seva gamma van equipats amb unes travesses mòbils superiors i inferiors que garanteixes el correcte segellat perimetral dels mòduls.

 

Pot ser un envà mòbil acústic de cristall?

Dins de la gamma REITER, si disposa d'envans mòbils acústics Envidriats.

 

Com s'utilitza un Envà Mòbil?

És molt fàcil d'usar, el sistema tradicional es basa amb una manipulació manual per desplaçar els mòduls i un ancoratge del mateix mitjançant una clau especial que per mitjà de ¼ de gir, fixa el modulo en posició de tancament. Així de simple.