En aquest Centre Cívic, que compleix una destacada labor social al barri del Raval de Barcelona, es va realitzar una important remodelació i adequació de les seves instal·lacions durant l'any 2010.

Entre totes les àrees d'actuació, s'incloïa la divisió d'una gran sala amb envans mòbils, de manera d'obtenir tres espais diferenciats, un de central més de tipus públic, tant per a ús com a auditori com per a zona de menjars i dos espais laterals d'usos més específics, per a tallers de teatre o cicles de formació.

Reiter va dissenyar, va fabricar i va instal·lar dues línies de envans mòbils R-1901, de L = 9140 mm i altura sota fals sostre = 3130 mm, per generar els tres espais esmentats anteriorment.

Per adaptar-nos a la construcció existent, a més, fabriquem per a cada envà una rematada fixa de fusta, dissenyat especialment, de manera de salvar les diferents altures de la sala principal pel que fa a la zona d'accés.